moze
i onako mi je dosadno
Slika1 i Slika 2
ja licno nevolim ovakve automobile
, no ko mene pita pitaju se curice
a i nije tema, generalno ideja je dosta isfurana mada nije losa, samo moras paziti kod ovakvih stvari slicice koje si ubacio na auto ti nemaju senke koje padaju preko haube automobila i zadnjeg stakla to bi trebalo malo doraditi
slika 3
nesvidja mi se uopste mada to je stvar ukusa, ja bi recimo pokusao da uklopim tako da izgleda kao da tipova ruka ide oko sekinog struka ( svidja mi se malo prisniji odnos ) slika koju si koristio ( verovatno si ti ili neki drugar ) je jako losa vidi se zrno na njoj dok je druga slika jasna trebao si ili jednu ili drugu da prilagodis, i moras obracati paznju na efekat svetlosti devojka je dosta osvetljenija od tipa a nedeluje da treba tako da izgleda
slika 4
odlicna netreba komentar
slika 5 i slika6
takodje slike koje si koristio su jako loseg kvaliteta pretpostavljam slikane mobilnim, izbegavaj takve fotke da koristis jer od loseg je tesko napraviti besto dobro
slika 7
slicno kao i slika 3 samo je fotka malo bolja pozadina se neuklapa sa ostatkom slike i opet svetlost...
slika 8
da si se malo jos potrudio izgledalo bi daleko bolje al ajde moze da prodje
slika 9
fotka sa slike 7 samo mnogo bolje uklopljena ( zasto se stalno trudite da izgledate kao mafijasi nikad mi nece biti jasno
)
slika 10
slicno kao slika 4 nije lose al netreba se ponavljati
slika 11
uopste nije lose smisljeno i uklopljeno ( neznam sta mi je ja obicno volim tamne slicice al ova mi se svidja ) jedino mi bode oci ova roletna na naocarima ja bih je probao ukloniti
slika 12
opet svetlost probaj nekad poraditi na kontrastu i osvetljenju
slika 13
nije lose neznam koja od njih tri mi se vise svidja ( da sam malo mladji ...)
uvek probaj ukloniti sa fotografija koje koristis efekat crvenih ociju
slika 14
pored slike 4 jedina koja je uradjena kako treba
nadam se da nisam bio prestrog, i pazi iz kritika treba da ucis