| napravite od ovog nesto | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Gorstak Tek sto si otvorio PhotoShop
Number of posts : 179 Age : 46 Локација : Srbija Stepen spama : Points : 37 Registration date : 16.11.2008
| Naslov: napravite od ovog nesto Pon Nov 17, 2008 5:09 pm | |
| nisam siguran gde ovo treba da stoji pa ako ima bolje mesto za ovu temu neka je dadmini premeste evo vam gola skica, uradjena olovkom, bas me zanima sta cete od nje da napravite, | |
|
| |
~Rock Queen~ *PS-Admin*
Number of posts : 452 Age : 30 Локација : PA; Izmedju krajnosti Koji PhotoShop imate? : CS2 Stepen spama : Ocene : 5,4,5 Points : 100 Registration date : 30.10.2008
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Pon Nov 17, 2008 6:59 pm | |
| Hahahahahhahaah! Sta je ovo? Nema hrabrih da se dokazu? Ja ovde najslabije radim pa cu makar probati, a ima vas koji ste se toliko hvalili a sad nigde nikog! | |
|
| |
Number of posts : 179 Age : 46 Локација : Srbija Stepen spama : Points : 37 Registration date : 16.11.2008
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Uto Nov 18, 2008 10:47 pm | |
| pazi stvarno nigde nikog , izgleda da vas ilustracuje ne zanimaju, Rock Queen kad probas okaci da vidim sta si uradila | |
|
| |
Mr. Wyatt *PS-Admin*
Number of posts : 2924 Age : 30 Локација : U PS-u :) Koliko vam se svidja forum? : 100% Koliko volite da radite u Ps-u? : 100% Koji PhotoShop imate? : CS2 Stepen spama : Points : 336 Registration date : 14.10.2008
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Uto Nov 18, 2008 11:09 pm | |
| A sta da naprawim sa ovim??? | |
|
| |
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Uto Nov 18, 2008 11:46 pm | |
| pa pustite masti na volju, ofarbajte, dodajte, oduzmite, nebi da ispadnem najgori zbog kritika, jepo vi to radite al to iseckaj zalepi je toliko prosto, uradi se za dva do tri minuta, ako planirate da se bavite photoshopom ozbiljnije treba vise da se trudite, radi li ko ovde sta ozbiljnije uopste, koristi li ovde iko ista osim Lasso Tool i Move Tool, probajte nesto da uradite sa Brush, Spot healinh, Blur, Dodge, Filter itd. pa Photoshop ima toliko mnogo mogucnosti koje vi uopste ne koristite, evoi sta bi ja uradio ili ovako nesto ovakve stvari su vam idealne za ucenje koristjenja raznih cetki | |
|
| |
Mr. Wyatt *PS-Admin*
Number of posts : 2924 Age : 30 Локација : U PS-u :) Koliko vam se svidja forum? : 100% Koliko volite da radite u Ps-u? : 100% Koji PhotoShop imate? : CS2 Stepen spama : Points : 336 Registration date : 14.10.2008
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Uto Nov 18, 2008 11:48 pm | |
| A tooo......Uradicu sutra.....Sad moram da idem.... | |
|
| |
Rockerka Banned
Number of posts : 64 Age : 32 Локација : grob Koliko vam se svidja forum? : OMG! Koliko volite da radite u Ps-u? : 1000 Koji PhotoShop imate? : CS3,CS2,7.0... Stepen spama : Points : 0 Registration date : 22.11.2008
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Sub Dec 20, 2008 1:19 pm | |
| hehhehe, ispali te Wucko, heheh, evo ja cu da napravim neshto, msm ja uopshte ne pravim neshto dobro, ali probacu | |
|
| |
Naca Tek sto si otvorio PhotoShop
Number of posts : 91 Stepen spama : Points : 7 Registration date : 14.10.2008
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Sub Dec 20, 2008 2:18 pm | |
| ja cu napraviti nesto u narednih nedelju dana kad nadjem vremena =] | |
|
| |
Naca Tek sto si otvorio PhotoShop
Number of posts : 91 Stepen spama : Points : 7 Registration date : 14.10.2008
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Sre Dec 24, 2008 8:41 pm | |
| malo je slanjavo , znam . Ovo crno je dobro izgledalo pre nego sto sam stavila coloring , ali posle su sve lose ofarbane ivice dosle do izrazaja , a kako sam spojila sve slojeve nisma mogla da ga maknem | |
|
| |
Mr. Wyatt *PS-Admin*
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Čet Dec 25, 2008 3:07 am | |
| Ma Naco odlicno je!!Ja se izvinjavam sto nisam napravio Totaaalno sam zaboravio...Napravicu ovih dana(ako ne zaboram )Salim se | |
|
| |
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto Čet Dec 25, 2008 3:37 pm | |
| - Naca ::
- malo je slanjavo , znam . Ovo crno je dobro izgledalo pre nego sto sam stavila coloring , ali posle su sve lose ofarbane ivice dosle do izrazaja , a kako sam spojila sve slojeve nisma mogla da ga maknem
Naco kad radis ovakve stvari koristi sto vise novih slojeva New Layers, mnogo je laksi rad, ja za svaku boju koristim poseban sloj, za svaki deo slike poseban sloj, za senke koristi alatku Blur Tool da bi izbegla ostre prelaze, ako hoces poslacu ti ovu zadnju sliku u PSD formatu, tu mozes da vidis savki sloj posebno, nije lose za pocetak, samo uvek prvo idi osnovnu boju a posle preko toga senku, efekat je mnogo bolji | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: napravite od ovog nesto | |
| |
|
| |
| napravite od ovog nesto | |
|